Συχνες Ερωτησεις (FAQs)

Gernetic

Απευθυνόμαστε αποκλειστικά σε επαγγελματίες αισθητικούς. Εάν όμως στην περιοχή σας δεν υπάρχει κάποιο ινστιτούτο που να συνεργαζόμαστε, πολύ ευχαρίστως να σας υποδεχτούμε στη εταιρία μας και να σας προτείνουμε το κατάλληλο προϊόν γι ‘ αυτό που σας απασχολεί.

Η σύσταση των προϊόντων είναι απολύτων φυσική. Αποτελούνται από 187 φυτά ξηράς και θαλάσσης και είναι κατάλληλα για όσους κάνουν ομοιοπαθητική.

Η θεραπεία του στήθους είναι καθαρά θεραπευτική. Ενδείκνυται για πτώση, υπερτροφία, ατροφία, ανισοσμαστία. Όλα γίνονται μέσω της υπόφυσης η οποία αποτελεί τον υπολογιστή του σώματος μας και ρυθμίζει τον ορμονικό κύκλο κατά αυτόν τον τρόπο. Η υπόφυση δίνει εντολή στην αντίστοιχη ωοθήκη που δίνει με την σειρά της εντολή στον αντίστοιχο αδένα που την στέλνει μετά στην υπόφυση. Υπόφυση-ωοθήκες-αδένας και ξανά το ίδιο. Επίσης ενδείκνυται για ορμονική κυτταρίτιδα και για ακνεϊκά δέρματα.

Όταν βρισκόμαστε στην έμμηνο ρύση υπάρχουν διάφορες αλλαγές στον ορμονικό κύκλο. Μπορείτε να χρησιμοποιείται τα προϊόντα για το σπίτι αλλά δεν επιτρέπονται οι θεραπείες στον ινστιτούτο.

Υπάρχει η κρέμα SYNCHRO η οποία είναι αναπλαστική και ενδείκνυται και για τις δύο περιπτώσεις καθώς και το συμπλήρωμα διατροφής stimuli, το οποίο ενισχύει την άμυνα του δέρματος και δίνει την απαραίτητη τροφή.

Δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε αντρικά και γυναικεία προϊόντα αλλά η σειρά GERNETIC έχει προνοήσει και για τους άντρες. Υπάρχει κρέμα αντιγήρανσης, after shave και καθαριστικό σαπούνι.

Υπάρχει θεραπεία ακμής, η οποία γίνεται μόνο από την αισθητικό στο ινστιτούτο και υπάρχουν προϊόντα ακμής καθώς και συμπληρώματα διατροφής που δίνονται από την αισθητικό για χρήση στο σπίτι. Από τις πρώτες εφαρμογές στο ινστιτούτο η ακμή καταπραΰνεται και στην συνέχεια πάντα ακολουθούν προϊόντα για το σπίτι, ώστε να έχουμε πιο γρήγορα και σίγουρο αποτέλεσμα.

Όλες οι θεραπείες GERNETIC γίνονται στο ινστιτούτο μια φορά την εβδομάδα με τα απαραίτητα προϊόντα για το σπίτι. Οπότε η αισθητικός σας συμβούλεψε σωστά. Θα δείτε άμεσο και θεαματικό αποτέλεσμα.

E-shop

Ναι, επικοινωνώντας μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους

 1. Μέσω του live chat που εμφανίζεται στο κάτω μέρος του bioger.gr!
  Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:30 έως τις  17:30
 2. Τηλεφωνικάστο 210777 94 09
  Δευτέρα έως Παρασκευή από τις09:30 έως τις  17:30
 3. Μέσω emailαποστέλλοντας το στο info@bioger.gr

Ναι, επικοινωνώντας μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους

 1. Μέσω του live chat που εμφανίζεται στο κάτω μέρος του bioger.gr!
  Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:30 έως τις  17:30
 2. Τηλεφωνικάστο 210777 94 09
  Δευτέρα έως Παρασκευή από τις09:30 έως τις  17:30
 3. Μέσω email αποστέλλοντας το στο info@bioger.gr

Καταχωρώντας ηλεκτρονικά την αγορά σας μπορείτε να επιλέξετε:
Παράδοση σε διεύθυνση σε όλη την Ελλάδα
Οι παραδόσεις εντός Αθηνών και Θεσσαλονίκης γίνονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών  Easy Mail, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00.

Οι παραδόσεις εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης με την εταιρεία ταχυμεταφορών  Biz Courier, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00.

Παραλαβή από το κεντρικό μας κατάστημα

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κεντρικό μας κατάστημα εντελώς δωρεάν!

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό email με την περίληψη της αγοράς σας. Αν δεν λάβετε επιβεβαιωτικό email πιθανότητα να μην έχετε καταχωρήσει ορθά την παραγγελία σας ή να έχετε καταχωρήσει λανθασμένα το email σου. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210777 9409

Leave a reply