Πολιτικη Χρησης

H παρούσα Σύμβαση καλύπτει κάθε πώληση προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας https://bioger.gr για λογαριασμό της FEELFREE SERVICES

Κάνοντας χρήση του site μας, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε:

Είστε ελεύθεροι να κάνετε χρήση του eshop σύμφωνα με το νόμο και τα χρηστά ήθη. Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε εσάς. Η υπεύθυνη FEELFREE SERVICES δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα στοιχεία που υποβάλετε. Οφείλετε να συμπληρώνετε σωστά τα πεδία στις on-line φόρμες επικοινωνίας. Η χρήση του site υπόκειται στους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε το site μας εφόσον παραβιάζετε αυτούς τους νόμους.

Όλα τα μέλη, οι συνεργάτες, οι υπάλληλοι, η διοίκηση και άλλοι συνεργάτες δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν το site της FEELFREE SERVICES.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που διατυπώνονται σ’ αυτό το κείμενο, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους οφείλει να μην χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα και να μην συναλλάσσεται με αυτό. Ηλεκτρονική αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Υποχρεώσεις του καταναλωτή

Ο καταναλωτής-αγοραστής είναι υπεύθυνος για την επιλογή των προϊόντων και την καταλληλότητά τους ως προς τις ανάγκες του, καθώς και για τα έξοδα τηλεφώνων και ταχυδρομείου για την επικοινωνία, εάν υπάρξουν τέτοια.

Ηλεκτρονικές αγορές-παραγγελίες

Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου με τη συμπλήρωση και αποστολή της φόρμας παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο https://bioger.gr της FEELFREE SERVICES και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από το κατάστημα με σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας που θα λάβετε με την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Η παραγγελία καταγράφεται στο ηλεκτρονικό σύστημα της εταιρείας, εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλεται με e-mail κατόπιν της υποβολής της παραγγελίας.

Ελέγξτε την επιβεβαίωση της παραγγελίας και ενημερώστε μας άμεσα εγγράφως με e-mail για οποιοδήποτε λάθος (το αργότερο εντός δύο ωρών από τη λήψη της ηλεκτρονικής ειδοποίησης). Διαφορετικά, η παραγγελία θα εκτελεσθεί ως έχει.

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Παρέχεται στον χρήστη η δυνατότητα παραγγελίας των προϊόντων που είναι διαθέσιμα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και παραλαβής των προϊόντων από τη διεύθυνση της εταιρίας. Ειδικότερα, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος τα προϊόντα που επιθυμεί και τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας του, είτε αποπληρώνοντας το τίμημα της αγοράς του με μετρητά, τραπεζικό έμβασμα είτε πληρωμή με κάρτα, κατά την παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται υπό τους εξής όρους και προϋποθέσεις: α) ο πελάτης θα πρέπει να έχει υποβάλλει τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας), β) η εν λόγω παραγγελία θα είναι διαθέσιμη για 48 ώρες από τη στιγμή που θα σας έρθει ενημερωτικό e-mail ότι η παραγγελίας σας είναι έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα, γ) σε περίπτωση που ο πελάτης δεν προσέλθει στο κατάστημα για την παραλαβή της παραγγελίας και αποπληρωμή του τιμήματος κατά την ως άνω αναφερόμενη προθεσμία, η παραγγελία του θα ακυρώνεται χωρίς καμία ευθύνη της εταιρείας, δ) σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική άσκηση της δυνατότητας αυτής (π.χ. επανειλημμένη παραγγελία ειδών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και μη παραλαβή αυτών από το κατάστημα, κλπ.), η εταιρεία έχει δικαίωμα να απορρίψει την παραγγελία του εν λόγω χρήστη μέσω της δυνατότητας παραλαβής από το κατάστημα.

Σε περίπτωση διαπιστωμένης άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του αγοραστή, η υπεύθυνη εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.

Αλλαγή-ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να αλλάξετε ή και να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση πριν από την ειδοποίηση αποστολής των προϊόντων, καλώντας μας στο 210 7779409 ή με e-mail στο info@bioger.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τις διαθέσιμες επιλογές.

Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, δίχως επιβάρυνση, πέραν των εξόδων μεταφοράς, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις: α) μας έχετε ενημερώσει για την επικείμενη επιστροφή τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. β) τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή χωρίς να έχει αλλοιωθεί η συσκευασία παραλαβής, να έχουν ανοιχθεί ή χρησιμοποιηθεί, γ) τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο αγοράς.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικά στο 210 7779409 ή εγγράφως με e-mail στο info@bioger.gr, υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από εμάς. Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι Λ. Μεσογείων 15, 11526,  Αμπελόκηποι Αθήνα,, με την ένδειξη «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Η παρούσα σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

FEELFREE SERVICES IKE

ΑΦΜ: 800804587

Λ. Μεσογείων 15, 11526,  Αμπελόκηποι Αθήνα

EMAIL: info@bioger.gr