Τροποι Πληρωμης

 1. Μετρητά, με αντικαταβολή (μόνο εντός Ελλάδας)Εάν επιλέξετε την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, η εξόφληση της παραγγελίας σας θα γίνει στο χώρο σας με την παραλαβή των προϊόντων. Αφού παραλάβετε και ελέγξετε την παραγγελία σας, θα δώσετε το αντίτιμο της αξίας της σε μετρητά στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας.2. PayPalΜπορείτε να πληρώσετε και μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας πληρωμών Paypal. Θα μεταφερθείτε προσωρινά σε ειδικό site του PayPal όπου θα καταχωρήσετε με ασφάλεια τα στοιχεία του λογαριασμού σας, ή τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας (εάν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal). Στη συνέχεια θα επιστρέψετε στο https://bioger.gr για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας δεν γνωστοποιείται στο ηλεκτρονικό κατάστημα παρά λαμβάνεται μόνο η έγκριση, ή η απόρριψη της συναλλαγής από το PayPal.

  4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

  Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση (επίσκεψη σε υποκατάστημα τράπεζας ή μέσω e-banking) σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

  ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK

  Αριθμός Λογαριασμού: GR4301401120112002002027581

  Η παραγγελία σας θα αποσταλεί από εμάς αμέσως μόλις μας στείλετε αντίγραφο της τραπεζικής απόδειξης κατάθεσης  στο e-email: info@bioger.gr με τον κωδικό παραγγελίας σας